Para alınca vazgeçiyor: 80'inci intihar girişimi

Para alınca vazgeçiyor: 80'inci intihar girişimi

Şişli'de intihar giriminde bulunan bir kişi heyecanlı anların yaşanmasına neden oldu. Ekipleri sefer eden kişinin, 80'inci defa intihar girişiminde bulunan İbrahim A. olduğu ortaya çıktı. İbrahim A. parayı görünce intihar girişiminden vazgeçti.

İntihar girişiminde bulunan İbrahim A., itfaiye, polis ve sağlık ekiplerini 2 saat boyunca meşgul ettikten sonra, kendisine verilen para karşılığında eylemini sonlandırdı. Kendisine simitçi süsü veren, İbrahim A. gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Olay, saat 14.00 sıralarında yaşandı. Şişli Etfal Sokakta bulunan bir binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan İbrahim A. çevrede korku ve paniğe neden oldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi.

para-alinca-vazgeciyor-80inci-intihar-girisimi1.jpg

Ara ara tehlikeli şekilde çatıdan sarkan İbrahim A. olay yerine gelen ekiplere zor anlar yaşattı. Olay yerinde toplanan meraklı kalabalık olan biteni cep telefonları ile görüntülemek için adeta birbiriyle yarıştı.

80'İNCİ İNTİHAR GİRİŞİMİ PARAYI ALINCA VAZGEÇİYOR

para-alinca-vazgeciyor-80inci-intihar-girisimi2.jpg

Kendisine simitçi süsü veren, sürekli bayat simit sepeti ile dolaşıp insanlardan yardım toplayan ve maddi sıkıntılarının olduğunu söyleyen İbrahim A. itfaiye, polis ve sağlık ekiplerini 2 saat boyunca meşgul edip sokağın trafiğe kapanmasına neden oldu.

intihar-jpg22.jpg

İbrahim A. para verilince intihar girişiminden vazgeçerek ikna oldu. İfadesi için polis merkezine götürülen İbrahim A.'nın İstanbul'un çeşitli semtlerinde intihar girişiminde bulunup her seferinde para aldıktan sonra eylemini sonlandırdığı ve bu şekilde 80 defa eylem yaptığı öğrenildi.

para-alinca-vazgeciyor-80inci-intihar-girisimi.jpg

SAATLERCE DUA EDİP TESBİH ÇEKTİ

Kendisine verilen para karşılığında eylemini sonlandıran İbrahim A. gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Bir kadının intihar girişimi boyunca tesbih çekip dua ettiği görüldü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN