PKK İstanbul ve Adana'da 2 sakallı vatandaşı öldürdü

PKK İstanbul ve Adana'da 
2 sakallı vatandaşı öldürdü

PKK'nın gençlik yapılanması YDG/H üyeleri İstanbul ve Adana'da, sakallı olmaları nedeniyle IŞİD'ci olduklarını iddia ettikleri 2 kişiyi öldürdü.

PKK'nın gençlik yapılanması YDG/H üyeleri, Suruç'ta yaşanan bombalı saldırı bahanesiyle 2 kişiyi daha öldürdü. İstanbul Gazisosmanpaşa'da bir grup YDG/H üyesi, dün akşam Karayolları Mahallesi'ndeki evine giden Mürsel Gül'e silahlı saldırıda bulundu.

"İnfazlar devam edecek" tehdidi

Vücuduna 4 kurşun isabet eden Gül, olay yerinde hayatını kaybetti. Şüphelilerin, marketlere temizlik malzemesi satan sakallı Mürsel Gül'ü, IŞİD üyesi olduğu iddiasıyla öldürdüğü öğrenildi. YDG-H saldırıyı internet sitesinden duyururken "infazlar devam edecek" tehdidinde bulundu.

15-07/23/y1.jpg15-07/23/y2.jpg

"IŞİD'le bağlantısı yok"

Emniyet yetkilileri, İstanbul Gazisomanpaşa'da düzenlenen saldırıyı YDG/H'nin üstlendiğini ve Mürsel Gül'ün IŞİDle bir bağlantısının bulunamadığını belirtti.

15-07/23/vcv.jpg
İstanbul'da öldürülen Mürsel Gül (solda) ve Adana'da öldürülen Ethem Türkben (sağda)

Bir infaz da Adana'da

Adana'da da benzer bir cinayet işlendi. Seyhan ilçesinde Hüda-Par üyesi olduğu belirtilen Ethem Türkben akşam saatlerinde evine yapılan baskında silahla vurularak öldürüldü. Türkmen'in, çocuklarıyla birlikte sofradayken katledildiği bildirildi.

Telefon bayisine 'sakallı çalışanın var' saldırısı

Öte yandan YDG/H üyelerinin bir süre önce de aynı mahalledeki telefon bayisine sakallı bir çalışanı bulunduğu gerekçesiyle silahlı saldırıda bulunduğu, olayda ölen ya da yaralanan olmadığı kaydedildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN