Polisten vatandaşlara aşı dolandırıcılığı uyarısı

Polisten vatandaşlara aşı dolandırıcılığı uyarısı

Bursa İnegöl ilçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, ilçede kapı kapı dolaşarak vatandaşları aşı dolandırıcılığına karşı uyardı.

Koronavirüs aşılarının piyasa çıkması üzerine bazı fırsatçılar vatandaşları dolandırmaya çalışıyor. Dolandırıcılara karşı dikkatli olması için Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri İnegöl'de kapı kapı dolaşarak vatandaşları uyarıyor.  

Ekipler, kendilerini sağlıkçı olarak tanıtıp aşı önceliğini bahane ederek vatandaşları dolandırmaya çalışanlara karşı bilgilendirme ve uyarılarda bulundular.   

Polisler aşı konusunda sağlık ekiplerinin randevu almadan işlem yapmadığını, sağlık ekiplerinin vatandaşlara aşı ile alakalı herhangi bir evrak imzalatmadığını ve maddi herhangi bir talepte bulunmadığını özellikle vurguladılar.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN