Zeytinyağı diye aldı eve gidince şok oldu

Zeytinyağı diye aldı eve gidince şok oldu

Adıyaman'da, pazardan 2 teneke zeytinyağı alan İsmail Bulun, eve gidip tenekeleri açınca şok oldu. 350 lira verip 34 litre zeytinyağı aldığını düşünen Bulun, tenekelerden yağ yerine su çıkınca neye uğradığını şaşırdı.

Adıyaman’da inşaatlarda boyacılık yaparak geçimini sağlayan İsmail Bulun, semt pazarında seyyar tezgah açan bir kişiden 350 TL'ye 2 teneke zeytinyağı aldı. Aldığı zeytinyağı tenekelerinden su çıkan vatandaş şikayetçi oldu.

Sümerevler Mahallesi’nde kurulan semt pazarından aldığı her biri 17 litre olan teneke kutuları eve götüren Bulun, kutulardan birisini açtığında zeytinyağı yerine su olduğunu görünce büyük şaşkınlık yaşadı.

zeytinyagi-jpg2.jpg

ŞİKAYETÇİ OLDU

Teneke kutuları alarak yeniden pazara dönen Bulun, seyyar satıcıya ulaşamadı. Burada da diğer kutuyu açan ve zeytinyağı yerine su dolu olduğunu etrafındakilere gösteren Bulun, dolandırıldığını anlayarak polisi arayıp şikayetçi oldu. İhbarla pazara gelen polis ekipleri, Bulun ve çevredekilerin bilgisine başvurup seyyar satıcının kimliğinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı.

zeytinyagi-jpg3.jpg

ZEYTİNYAĞINI GÖSTERİP SU SATTI

Pazardan aldığı tenekelerle eve gittiğinde zeytinyağı yerine su ile karşılaşınca şoke olduğunu ifade eden İsmail Bulun, "Pazarda dolaşırken zeytinyağı satıldığını gördüm. Burada bir kutudaki zeytinyağını bize gösterdi ve kaliteli olduğunu söyledi. Daha sonra pazarlık ile 2 kutu zeytinyağını 350 liraya aldım. Eve götürüp baktığımda tenekelerden zeytinyağı yerine su çıktı. Tekrardan pazara geldiğimde adamın yerinde olmadığını görünce polisi arayarak şikayetçi oldum dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN