'Potanın Perileri' Avrupa Şampiyonası'nda

'Potanın Perileri' Avrupa Şampiyonası'nda

A Milli Kadın Basketbol Takımımız elemeleri başarıyla tamamlayarak FIBA 2021 Kadınlar Avrupa Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

FIBA 2021 Kadınlar Avrupa Şampiyonası Elemeleri, 9 grupta oynanan müsabakalarla tamamlandı. Milliler, FIBA 2021 Kadınlar Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde Sırbistan, Litvanya ve Arnavutluk ile E Grubu’nda mücadele etti. Arnavutluk’un organizasyondan çekilmesinin ardından E Grubu’nda üç takım yer aldı. Ay-yıldızlılarımız grubunda oynadığı karşılaşmalarda Litvanya’yı 74-51 ve 67-55’lik skorlarla mağlup ederken, Sırbistan’a ise 59-56 ve 83-76’lık skorlarla kaybetti.

Milliler, 9 grubun birincilerinin yanı sıra en iyi 5 grubun ikincisi arasında yer alarak, FIBA 2021 Kadınlar Avrupa Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN