Putin buzlu suya girdi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin 'Epifani Bayramı' nedeniyle 3 defa buzlu suya girdi. Putin'in suya girerken tepki vermemesi ise dikkat çekti.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rus Ortodoks Kilisesi'nin kutladığı ve Epifani Bayramı olarak bilinen etkinlik için buzlu suya girdi.

Geleneğe göre üç kez buzlu suya dalıp çıkan Putin'in görüntüleri kamuoyu ile paylaşıldı. Putin'in soğuk suya girmesine rağmen hiçbir tepki vermemesi ise dikkat çekti. Rus liderin, Moskova bölgesinde dini vecibesini yerine getirdiği bildirildi ancak suya girdiği yerin bilgileri açıklanmadı.

Rusya'da 18-19 Ocak tarihlerinde kilise kontrolünde açılan haç şeklindeki havuzlara çok sayıda kişi giriyor. Bu şekilde İsa'nın vaftiz edilişi anılırken, su ile günahlardan arınıldığına inanılıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN