Putin: Trump'la görüşmeye hazırım

Putin: Trump'la görüşmeye hazırım

Rusya lideri Putin'den, ABD'nin müstakbel Başkanı Trump'a bir sıcak mesaj daha... Putin, Trump'la görüşmeye her an hazır olduğunu söyledi, ilişkilerin normalleşmesi vurgusunu yaptı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD'nin seçilmiş başkanı Donald Trump'la her an bir araya gelmeye hazır olduğunu söyledi. Putin, Rusya'yla ilişkilerin normalleşmesi için çağrı yapan Trump'ı bu konuda desteklememelerinin de imkansız olduğunu belirtti.

Sputnik'te yer alan habere göre Tokyo'ya 15-16 Aralık'ta gerçekleştireceği ziyaret öncesinde Japon Nippon televizyonu ve Yomiuri gazetesine röportaj veren Putin, "Trump'la bir araya gelmeye gelince, sanırım, seçilmiş başkana yönetimi oluşturması ve göreve gelmesi için zaman vermek gerekiyor. Biz her an bir araya gelmeye hazırız. Bizim açımızdan hiçbir problem yok" dedi.

"ABD'nin seçilmiş başkanı ilişkilerimizin normalleşmesi için çağrı yapıyor. Bunu desteklemememiz imkansız" diye devam eden Putin, "Kendi payımıza düşeni yapmaya hazırız" ifadelerini kullandı.

Putin, Trump'ın seçim kampanyasında kullandığı 'Amerika'yı yeniden güçlü yap' sloganına ilişkin bir soru karşısında da şunları söyledi: "Trump'ın, bu tezinin içini nasıl dolduracağını anlamamız gerekiyor. Burada işbirliğimizin gelişmesi karşısında bir problem olmayacağını umuyoruz.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN