Redmi K40 serisi satışta peki şarj cihazı dahil mi?

Redmi K40 serisi satışta peki şarj cihazı dahil mi?

Xiaomi, Mi 11 serisi akıllı telefon cihazını iki paket seçeceğiyle satışa sunmuştu şimdi de alt markası Redmi K40'ı piyasaya sürdü. Telefonun yanıdan şarj cihazı çıkmaması akıllarda soru işareti yarattı.

Xiaomi, Mi 11 serisi akıllı telefon cihazını iki paket seçeceğiyle satışa sunmuştu şimdi de alt markası Redmi K40'ı piyasaya sürdü.

Redmi Genel Müdürü Lu Weibing,  Weibo'da bir tanıtım filmi paylaştı. Filmde Redmi K40 "kalın veya ince" bir kutuda satışa sunulacağı; kalın kutuda bir şarj cihazı ve ek aksesuar yer alırken, ince kutudaysa  bir tek telefon yer alacak.

Weibing, Redmi K40’ın  2.999 yuan yani (463 $)’dan satışa sunulacağını duyururken, telefonun düz bir ekrana ve 4 000 mAh'den daha büyük bir pil kapasitesine sahip olacağını açıkladı.

Akıllı telefon piyasasında markalar, şarj cihazlarını artık telefonla birlikte vermemeyi tercih ederken Apple, tartışmalı bir şekilde uygulamayı iPhone 12 serisiyle başlattı.

Redmi K40 ise şarj cihazsız satın alınan ilk cihaz olabilir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN