Reina katilinin Türkiye'ye giriş görüntüleri çıktı: VİDEO | Son dakika haberi

Reina katilinin Türkiye'ye giriş görüntüleri çıktı: VİDEO | Son dakika haberi

Gece kulubü Reina'da katliam yapan silahlı teröristin Türkiye'ye giriş yaparken yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde saldırgan havaalanında bir döviz bürosunda para bozdururken görülüyor. Kamera kaydının pasaport kontrolü sırasında çekildiği de ileri sürüldü. Videoda katilin rahat tavırları dikkat çekiyor. bugün emniyet katilin en net fotoğrafını da basınla paylaşmıştı. Dün de Reina'ya girerken görüntüleri yayınlanmıştı.

İstanbul’daki Reina yılbaşı gecesi gerçekleştirilen terör saldırısı gerçekleştiren saldırganın Türkiye’ye giriş görüntüleri yayınlandı.

İHA'nın bu akşam geçtiği habere göre Ortaköy'de yeni yılın ilk saatlerinde bir gece kulübüne silahlı terör saldırısı gerçekleştiren saldırganın yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde teröristin bir gişe sorumlusu ile konuştuğu görülüyor. Güvenlik güçlerinin zanlıyı arama çalışmaları ise sürüyor.

CNN Türk Ana Haber Bülteni’nde, 'pasaport sırasında beklediği' iddia edilen zanlının üzerinde daha önce Emniyet tarafından yayınlanan fotoğraftakilerle aynı montun bulunduğuna dikkat çekildi.

İLK VİDEODA KORKUNÇ GÖRÜNTÜLER

Çevredeki iş yeri kameraları tarafından kaydedilen ilk videoda teröristin ateş ederek Reina'ya girdiği görülüyor. Teröristin gece kulubünün güvenliği çin nöbet tutan polise daha sonra da çevreye ateş ettikten sonra içeri girdiği kameraya ansıdı. İki farklı kamera tarafından çekilen görüntülerde çevredekiler dehşeti yaşadı. 

17-01/01/5868c88267b0a93238812533.jpgTeröristin Reina'nın önünde ateş ettiği anlar kameraya böyle yansıdı.

REİNA'YA GİRERKEN BÖYLE KAMERAYA YANSIDI

39 kişinin hayatını kaybettiği alçak saldırıdan saatler sonra teröristin kıyafetini çıkarırken kameraya yansıyan görüntüsü de ortaya çıktı. İçeri girerken siyah beresi dikkat çeken teröristin, kıyafetini çıkarırken kafasında beyaz bere olduğu görülüyor. 

17-01/01/3dacf77e-b8ae-42d4-ba98-5e09eefd2d2d-1483232349.jpg

Katilin Kırgız ya da Özbek kökenli olduğu tespitinde de ihtimaller bire indi. Kırgızistan saldırının failiyle ilgili araştırma başlattığını açıkladı. Karar 1 Ocak 2017 tarihli manşetinde katilin profiliyle ilgili "Kırgız ya da Özbek asıllı olduğu tespit edildi. Atatürk Havalimanı Saldırısını gerçekleştiren IŞİD hücresiyle bağlantılı olduğu üzerinde duruluyor" bilgisini paylaşmıştı. 

17-01/02/7d20cfd6-0028-4b6f-9eb3-577cc6d36c3c.jpg

Katilin 2 Ocak'ta havalimanında çekilmiş fotoğrafı da ortaya çıktı. İstanbul Emniyeti tarafından basınla paylaşılan fotoğrafta katilin yüzü net şekilde gönüyüro. Bu görüntünün ortaya çıkmasından sonra ise saldırganın Türkiye'ye giriş görüntüleri de yayınlandı.

İSTANBUL/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN