Robin Van Persie ve Raul Meireles Antep'e götürülmedi

Robin Van Persie ve Raul Meireles Antep'e götürülmedi

Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Robin Van Persie ve Raul Meireles, Gaziantep kafilesine dahil edilmedi. Hollandalı yıldız Van Persie'nin MR'ında ödem tespit edilmişti.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında yarın deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, 15.00'te Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla bu şehre gitti.

Antrenmanda sakatlandı

Fenerbahçe'nin yaptığı antrenmanı ağrıları artınca yarıda bırakan ve dün çekilen MR'ında ödem tespit edilen Robin Van Persie, Teknik Direktör Vitor Pereira tarafından Gaziantepspor maçı kadrosuna alınmadı. Sarı-lacivertlilerde sakatlığı bulunan bir başka yıldız Raul Meireles de Antep kafilesine dahil edilmedi.

Fenerbahçe'nin Gaziantepspor maçı kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:

Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Ertuğrul Taşkıran, Simon Kjaer, Michal Kadlec, Bruno Alves, Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef De Souza, Ozan Tufan, Diego Ribas, Alper Potuk, Volkan Şen, Lazar Markovic, Luis Nani ve Fernandao.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN