Gaziantepspor Fenerbahçe muhtemel 11'ler

Gaziantepspor Fenerbahçe muhtemel 11'ler

Spor Toto Süper Lig'de 14. haftaya lider giren Fenerbahçe, Gaziantepspor'la deplasmanda yapacağı maçı kazanarak, zirveyi tekrar almak istiyor.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Gaziantepspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Gaziantepspor ile Fenerbahçe arasında saat 19.00'da Kamil Ocak Stadı'nda oynanacak maçı hakem Serkan Tokat yönetecek. Mücadeleyi Lig TV naklen yayınlayacak. Bu mücadeleyi Karar.com Canlı Anlatım Servisiyle takip edebilirsiniz.

Fenerbahçe liderliği istiyor

Geçen hafta Trabzonspor'u 2-0'lık skorla geçip, lider olan Fenerbahçe çıkışını Gaziantepspor karşısında da devam ettirmeyi hedefliyor.

4 maçlık galibiyet serisi

Geride kalan 13 haftada 9 galibiyet, 3 beraberlik, 1 yenilgiyle 30 puanı bulunan ve ligde oynadığı son 4 maçı da kazanan Fenerbahçe, 7 maçtır da kaybetmiyor. Sarı-lacivertliler, Avrupa'da ve ligde oynadığı son 11 maçta 7 galibiyet ve 4 beraberlik alarak yenilgi yüzü görmedi. Fenerbahçe en son yenilgisini ligin 6. haftasında Beşiktaş derbisinde aldığı 3-2'lik skorla yaşadı.

Deplasmanda 3 maçtır kazanıyor

Fenerbahçe'nin bu sezon deplasmanda 4 galibiyet elde ederken, birer beraberlik ve yenilgi aldı. Sarı-lacivertliler, dış sahada son 3 maçını da kazanmayı bildi.

Gaziantepspor tarihi dönüş yaptı

Teknik direktör Mutlu Topçu yönetimindeki Gaziantepspor ise haftaya 15 puanla 13. sırada girdi. Geçen hafta Gençlerbirliği deplasmanında 2-0 geriye düşen Gaziantep temsilcisi, 9 kişi kalmasına rağmen son dakikalarda bulduğu gollerle sahadan 1 puanla ayrılmayı başarmıştı.

Robın Van Persıe yok

Fenerbahçe'de cuma günkü antrenmanı tamamlayamayan Hollandalı futbolcu Robin van Persie, Gaziantepspor'a karşı sahada olmayacak. Sarı-lacivertlilerde Raul Meireles, Mehmet Topuz ile genç oyuncu Hakan Çinemre de sakatlıklarından dolayı Gaziantepspor karşısında forma giyemeyecek.

5 oyuncu ceza sınırında 

Fenerbahçe'de geride kalan 13 haftada Jose Fernandao, Mehmet Topal, Josef de Souza, Luis Nani ve Bruno Alves üçer sarı kart gördü. Bu futbolcular, Gaziantepspor maçında da sarı kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek ve gelecek hafta Medipol Başakşehir karşısında forma giyemeyecek.

MUHTEMEL 11'LER

GAZİANTEPSPOR

Zydrunas Karcemarskas

Barış

Gbenga Arokoyo

Elyasa Süme

Marçal 

Erdem 

John Chibuike 

Mustafa

Abdülkadir

Larsson

Muhammet Demir

FENERBAHÇE 

Volkan Demirel

Gökhan Gönül

Simon Kjaer 

Bruno Alves 

Hasan Ali Kaldırım 

Mehmet Topal

Josef de Souza 

Diego Ribas 

Alper Potuk

Luis Nani

Jose Fernandao

GAZİANTEP/AA

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN