Fenerbahçe taraftarını kızdıran tesadüf

Fenerbahçe taraftarını kızdıran tesadüf

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından Gaziantepsporlu John Chibuike'ye verilen 2 maç men cezasının 1 maçlık bölümü ertelendi. 2014 yılında oynanan Fenerbahçe Gaziantepspor karşılaşmasıdan önce de, Binya'nın cezası ertelenmişti.

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu dün yaptığı toplantıda, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından Gaziantepsporlu John Chibuike'ye verilen 2 maç men cezasının 1 maçlık bölümünü erteledi.

Oy birliğiyle kabul edildi

Tahkim kurulundan yapılan açıklamada, Gaziantepspor'un cezanın ertelenmesine yönelik talebinin kabul edildiği belirtilerek, "PFDK tarafından verilen 2 resmi müsabakadan men cezasından, henüz infaz edilmeyen 1 maçın, 1 yıl süreyle ertelenmesine oy birliğiyle karar verilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

Cezanın 1 maçlık bölümünü kupada çekti

Kırmızı siyahlı ekibin orta alanındaki en önemli isimler arasında yer alan Nijeryalı futbolcu, bu kararla ligde bugün oynanacak Fenerbahçe karşılaşmasında forma giyme şansı buldu. Chibuike, cezasının 1 maçlık bölümünü hafta içinde Gölcükspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında çekmişti.

Chibuike hakkında verilen bu karar ilginç bir tesadüfe de yol açtı. Tahkim kurulu tarafından çok fazla kullanılmayan erteleme cezası ikinci kez Gaziantepspor'un Fenerbahçe maçına denk gelmiş oldu.

Geçen yıl da Binya’nın cezası ertelenmişti 

2014 yılında oynanan ve Fenerbahçe'nin 3-0 kazandığı Gaziantepspor karşılaşmasıdan önce de, 3 maç ceza alan Binya'nın cezası ertelenmiş ve bu oyuncu sarı lacivertli takıma karşı oynamıştı. 

Tahkim kurulunun bu kararına sosyal medyada Fenerbahçe taraftarları büyük tepki gösterdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN