Rusya'ya füze resti çeken Trump, topu Omama'ya attı

Rusya'ya füze resti çeken Trump, topu Omama'ya attı

Rusya ile Suriye krizini Twitter paylaşımıyla üst seviyeye çıkaran ABD Başkanı Trump dünyayı sarstı. Rusya'dan itidal mesajları gelirken, Trump 3. paylaşımında gerilimin nedeninin hakkındaki soruşturma olduğunu belirterek Obama yönetimini ve Demokratları suçladı.

ABD Başkanı Donald Trump, Twitter hesabından yaptığı "Rusya, Suriye'yi hedef alan füzeleri vuracağına söz verdi. Hazırlan Rusya, çünkü geliyorlar. Üstelik güzel ve yeni ve 'akıllılar'! Kendi halkını öldüren ve bundan keyif alan Gazla Öldüren Hayvan ile işbirliği yapmaman gerekiyor" açıklamasıyla dünyayı ayağa kaldırdı. Trump'in bu tweet'ten sonra yaptığı iki paylaşımla dikkat çekti. 

Trump, kısa bir süre sonra attığı ikinci mesajda da Rusya ile ilişkilerinin "Soğuk Savaş da dahil olmak üzere" hiç olmadığı kadar kötü olduğunu vurguladı. İlerleyen saatlerde bir mesaj daha atan Trump, bu kez silahlanmayı durdurma çağrısı yaptı ve yaşananlardan dolayı Obama yönetimini ve Demokratları suçladı.

Trump, "Rusya'yla düşmanlığa büyük oranda, sadık Demokratların ve Obama için çalışan insanların başında bulunduğu yalan ve yoz Rusya Soruşturması neden oldu. En tartışmalı isim Mueller'dir (FISA & Comey belgesini imzalayan Rosenstein hariç). Gizli anlaşma yok, bu yüzden çıldırdılar" ifadelerini kullandı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN