Saadet Partisi'nden Erdoğan'ın ziyaretine yorum: Nezaket ziyareti

Saadet Partisi'nden Erdoğan'ın ziyaretine yorum: Nezaket ziyareti

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ü evinde ziyaret etmesiyle ilgili konuştu: Nezaket ziyareti, ötesinde herhangi bir şey yok. Her görüşmeyi ittifak olarak değerlendirmek makul bir yere çıkmaz.

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ü ziyaretinin nezaket ziyareti olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ü ziyaretini değerlendiren Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman “Her görüşmeyi ittifak olarak değerlendirmek makul bir yere çıkmaz” dedi.

corona-depophotos-1-16-9-1595262184.jpg
Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman

"TABANIN TEVECCÜHÜNÜ KAZANDI"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ü ziyaret etti. Ziyaretten Hürriyet Gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, “Erdoğan, Asiltürk'ü ziyaret ederek Milli Görüş tabanının teveccühünü kazandı, hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu” anlamı çıkardı.

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman, ANKA Haber Ajansı'nın sorusu üzerine ziyareti “Nezaket ziyareti, ötesinde herhangi bir şey yok” diye değerlendirerek, Selvi’nin yorumu için “Olan bir şey yok. Biz kutuplaşmaya karşıyız, herkes ile oturup konuşuruz. Her görüşmeyi ittifak olarak değerlendirmek makul bir yere çıkmaz” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN