Saadet Partisi: Verilerimiz gizli değil!

Saadet Partisi son günlerin en fazla tartışılan konusu ‘veri gizliliği’ üzerinden hükümetin politikalarını eleştiren bir video hazırladı: Halkın sorunlarına kulak tıkayan yönetim anlayışına kulak asmıyoruz. Uygulama değişse de konuştuklarımız aynı!

KARAR.COM

WhatsApp'ın yeni gizlilik politikası gereği kişisel bilgileri Facebook ile paylaşacağını açıklaması üzerine kullanıcılara 8 Şubat'a kadar onaylamaları gereken bir sözleşme sunuldu.  

Bilgilerinin paylaşılmasını istemeyen kimi kullanıcılar ise farklı iletişim uygulamalarına yönelirken, güncelleme neredeyse ülkenin en önemli konularından biri haline geldi.  

Saadet Partisi de gündemdeki ‘verilerin gizliliği’ tartışmalarından yola çıkarak son dönemde vatandaşların en büyük sorunlarına ilişkin bir video hazırladı.  

Videoda iktidarın, halkın sorunlarına kulak tıkadığı eleştirisi yer alırken, eğitimden ekonomiye pek çok alandaki sıkıntılar gündeme getirildi.  

ss2.jpg

"VERİLERİMİZ GİZLİ DEĞİL"

“Verilerimiz Gizli Değil!” uyarısı başlayan ve mağduriyet yaşayan vatandaşların sorunlarını gözler önüne seren videoda, şu ifadeler yer aldı:  

Hükümet yaşam koşullarını güncelleyemiyor!  

Hayat pahalılığı, işsizlik, eğitim ve adalet konularındaki sorunlarımız GİZLİ DEĞİL!  

Halkın sorunlarına kulak tıkayan yönetim anlayışını kabul etmiyoruz.

Uygulama değişse de konuştuklarımız aynı! 

saadet.jpg

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN