Sadece Şubat'ta 31 kadın öldürüldü

Sadece Şubat'ta 31 kadın öldürüldü

2019'un Şubat ayında 31 kadın katledildi. Kadın Cinayetleri'ni Durduracağız Platformu'nun verilerine göre, bu ay işlenen kadın cinayetlerinin 8'i şüpheli ölüm olarak kaydedilirken, 13 kadının neden öldürüldüğü tespit edilemedi. 11 kadının cesedi çayda, baraj gölünde veya ormanlık alanda toprağa gömülü halde öldürülmüş ve parçalara ayrılmış bir şekilde bulundu.

2019'un Şubat ayında 31 kadın cinayeti işlendi. 31 kadının 11'i çayda, baraj gölünde veya ormanlık alanda toprağa gömülü halde öldürülmüş ve parçalara ayrılmış bir şekilde bulundu.

Kadın Cinayetleri'ni Durduracağız Platformu'nun verilerine göre, bu ay işlenen kadın cinayetlerinin 8’i şüpheli ölüm olarak kaydedilirken, 13 kadının neden öldürüldüğü tespit edilemedi ve 8’i kendi hayatına dair karar almak isterken öldürüldü.

İllere göre Şubat ayının kadın cinayetleri verileri şöyle:

Hatay 5, İstanbul 5, Ankara 3, Gaziantep 2, Malatya 2, Mersin 2, Adana 1, Balıkesir 1, Bolu 1, Burdur 1, Bursa 1, Çorum 1, Kırıkkale 1, Kocaeli 1, Kütahya 1, Manisa 1, Tokat 1, Trabzon 1.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN