Son dakika: Sağlık Bakanı Koca, son koronavirüs tablosunu açıkladı

Son dakika: Sağlık Bakanı Koca, son koronavirüs tablosunu açıkladı

Son dakika haberi... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'de son 24 saatte koronavirüsten 63 kişinin hayatını kaybettiğini, yeni hasta sayısının ise 1442 olduğunu duyurdu.

Sağlık Bakanlığı, 2 Ekim koronavirüs (corona virüs) tablosunu açıkladı. Tabloya göre, son 24 saatte 114 bin 857 korona testi yapıldı, 1442 kişiye ise hastalık tanısı konuldu. Korona nedeniyle 63 kişi hayatını kaybederken, ağır hasta sayısı 1455 oldu.

korona tablosu

DOLULUK ORANLARI DA AÇIKLANDI

Güncel korona verilerine göre bu haftaki yatak doluluk oranı yüzde 49.3, erişkin yoğun bakım doluluk oranı yüzde 67.1 ve ventilatör doluluk oranı yüzde 32.3 olarak duyuruldu.

AĞIR HASTA SAYISI VE ZATÜRRE ORANINDA DÜŞÜŞ

Twitter hesabı üzerinden tabloya ilişkin değerlendirme yapan Bakan Koca, "Ağır hasta sayısında ve zatürre oranında düşüş devam ediyor. Bugün toplam ağır hasta sayımız 1.455. Bugün iyileşen hasta sayımız yeni hasta sayımızdan fazla. Tedbirlere birlikte uyarak bu gerilemeyi sağladık. Birlikten kuvvet doğar. Birlik olalım" dedi.

 

 

1 EKİM KORONA TABLOSU: 

1-ekim.jpg 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN