Bakan Koca'dan 2020 paylaşımı

Sağlık Bakanlığı, 2020 yılında sağlık alanında yapılan çalışmaları ve koronavirüs mücadelesini anlatan bir video hazırlandı.

Sağlık Bakanlığı, Türkiye ile birlikte tüm dünyanın koronavirüs salgını ile mücadele ettiği 2020 yılına ilişkin özel video hazırladı.  

Videoda, sağlık alanında bakanlığın yaptığı hizmetler, çalışmalar ve yatırımlar yer aldı. Bakan Fahrettin Koca'nın ziyaretleri ve açıklamalarından da kesitlere yer verildi.  

Bakan Koca videoyu, "Koronavirüs hastalığına ismini 2019 yılı verdi. Ancak O, 2020 yılını sosyal ve iktisadi hayatımızdan kopardı. 2021 ise tüm dünyada bizim teklifimizle 'Sağlık Çalışanları Yılı' kabul edildi. Unutmayın! Her geceden sonra bir sabah, her darlıktan sonra bir genişlik vardır" mesajıyla Twitter hesabından paylaştı.  

bakanlik.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN