Prof. Dr. Lokman Öztürk koronavirüs nedeniyle vefat etti

Prof. Dr. Lokman Öztürk koronavirüs nedeniyle vefat etti

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Lokman Öztürk koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Lokman Öztürk koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti. 65 yaşındaki 3 çocuk babası Öztürk, 2012'den beri Ege Üniversitesi Hastanesi'nde çalışıyordu.

Türkiye'de 300'den fazla sağlık çalışanının hayatını kaybetmesine neden olan koronavirüs salgını İzmir'de bir doktoru daha hayattan kopardı.

2012 yılından bu yana Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı Başkanlığı görevini yürüten 65 yaşında ve 3 çocuk babası Öztürk'ün vefatını İzmir Tabip Odası duyurdu. Açıklamada, "Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Lokman ÖZTÜRK'ü COVID-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz" ifadeleri yer aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN