Şanlıurfa'da korkunç infaz: Kafasına 9 kurşun sıktılar

Şanlıurfa'da korkunç infaz: Kafasına 9 kurşun sıktılar

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde köylerden satmak için peynir toplayan 28 yaşındaki şahıs minibüsünde 9 kurşun ile infaz edildi.

Korkunç olay, ilçeye 10 kilometre uzaklıkta bulunan Karpuzcu Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Kırsal mahallelerden satmak için peynir toplayan Mücahit B., sabah saatlerinde minibüsü ile ilerlerken silahlı saldırıya uğradı. Köylülerin ihbarının ardından jandarma olay yerinde geniş çaplı araştırma yaptı.

KAFASINA 9 KURŞUN SIKTILAR

Boş kovanları toplayarak, parmak izi çalışması yapan jandarma, saldırgan ya da saldırganları belirlemek için soruşturma başlattı. Yapılan incelemede Mücahit B.’nin başından dokuz kurşunla vurularak öldüğü belirlendi. Mücahit B.'nin cansız bedeni, yapılan savcılık incelemesinin ardından otopsi için Siverek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

ŞANLIURFA / AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN