180 promil alkollü çıktı! Sarhoş sürücü ortalığı karıştırdı

İstanbul'da alkollü bir sürücü ortalığı birbirine kattı. Seyir halindeyken bir araca çarpan sarhoş sürücü kaçmaya çalışırken bir binanın duvarına çarptı. Mahallelinin tepkisiyle karşılaşan alkollü sürücü vatandaşlara saldırmaya çalıştı.

İstanbul Arnavutköy'de dün gece saatlerinde İBB’ye ait yol bakım onarım aracı bir araca çarptıktan sonra kaçmaya çalıştı. Araç sürücüsü, İBB aracını takip etmeye başlamasının ardından yol bakım aracı bir gecekondunun duvarına çarptı. Yaşanan kaza sonrası mahalleli tarafından tepki gösterilen İBB şoförü vatandaşlara küfürler savurup saldırmaya çalıştı. Sürücünün alkollü olduğu anlaşılmasını ardından “Yav bir tane bira içtim” diyerek kendini savunması dikkatlerden kaçmadı. İhbar sonrası olay yerine gelen polis ekiplerinden de kaçmaya çalışan sarhoş sürücü 180 promil alkollü çıktı. Olay anı kameralara saniye saniye yansıdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN