Amasya'da 3 aracın karıştığı zincirleme kaza: Evli çift hayatını kaybetti, 8 kişi yaralı

Amasya'da 3 aracın karıştığı zincirleme kaza: Evli çift hayatını kaybetti, 8 kişi yaralı

Amasya'nın Merzifon ilçesinde, 3 aracın karıştığı zincirleme kazada Recep ve Cemile Yıldırım çifti hayatını kaybederken, 8 kişi de yaralandı. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Dün akşam saatlerinde Amasya'nın Merzifon ilçesi Çavundur Kavşağı mevkiinde bir trafik kazası meydana geldi. Hikmet Duran yönetimindeki otomobil ve Süleyman Yıldırım yönetimindeki otomobil ile Erkan Kurt yönetimindeki otomobil kavşakta zincirleme kazaya karıştı. İhbarla kaza yerine itfaiye, polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

1-008.jpg

YARALILARIN DURUMU İYİ

Kazada Recep Yıldırım (81) yaşamını yitirirken, eşi Cemile Yıldırım (80), Aynur Yıldırım, Süleyman Yıldırım, Taha Mert Kurt, Erkan Kurt, Mustafa Mutlu, İskender Argen, Hikmet Duran ve Habibe Önder yaralandı. Recep Yıldırım'ın eşi Cemile Yıldırım da kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma jandarma tarafından sürdürülüyor.

1-009.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN