Ankara'da ihtiyaç sahibi vatandaşlara dev hizmet! Başvuru yapanların evine her gün sıcak yemek gelecek: Mansur Yavaş duyurdu

Ankara'da ihtiyaç sahibi vatandaşlara dev hizmet! Başvuru yapanların evine her gün sıcak yemek gelecek: Mansur Yavaş duyurdu

Ankara'da ihtiyaç sahiplerine evde sıcak yemek hizmeti başladı. İftar çadırları yerine uygulanmaya başlanan evde yemek hizmetinin yanı sıra iftar saatlerinde evine yetişemeyenler için kumanya dağıtımı yapılacak. İşte detaylar...

Ankara Büyükşehir Belediye yeni bir hizmete imza attı. İftar çadırları yerine uygulanmaya başlanan hizmetle ihtiyaç sahipleri sıra beklemeden kendi evlerinde sıcak yemeğe kavuşacak.

abb2.jpg

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, "Amacı dışında kullanımı ve hijyen sorunlarının önüne geçmek adına iftar çadırı yerine, ihtiyaç sahibi olan engelli ve yaşlı vatandaşlarımıza evde sıcak yemek hizmeti sunuyoruz. Merkez noktalardaki toplu taşıma bölgelerinde ise iftar öncesi kumanya dağıtımına başladık" dedi.

abb4.jpg

GAZİ PARK'TA DEPREMZEDELERE İFTAR SOFRASI


Kahramanmaraş'ta yaşanan depremler sonrası Ankara'ya gelen afetzedeler için ramazan ayı boyunca Gazi Park'ta iftar sofrası kurulacak.

0ceb136a3d4e0f9178f87546096d9e3d.jpg

EVİNE YETİŞEMEYENLERE KUMANYA DAĞITIMI

İftar saatlerinde raylı sistemleri kullanan Ankaralılar için ise kumanya ikramında yapılacak.

Konu ile ilgili belediye tarafından yapılan açıklamada "Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı olarak, iftarda evlerine yetişemeyecek vatandaşlarımıza metro ve ANKARAY çıkışlarında olmak üzere toplamda 9 bölgede 5 bin kişiye ulaşmasını amaçladığımız kumanyalarımızın içeriğinde hurma, su, sandviç ve meyve suyu yer alıyor. ABB olarak herkese hayırlı ramazanlar dileriz." denildi.

c74dd62c5939dbab5332c677ada16249.jpg

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE EVLERİNDE SICAK YEMEK

Yaşlı ve ihtiyaç sahibi yurttaşlar için iftar çadırı yerine evlere sıcak yemek hizmeti başlatıldı.

abb3.jpg

ABB Başkanı Mansur Yavaş, konuyla ilgili sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımda, "Amacı dışında kullanımı ve hijyen sorunlarının önüne geçmek adına iftar çadırı yerine, ihtiyaç sahibi olan engelli ve yaşlı vatandaşlarımıza evde sıcak yemek hizmeti sunuyoruz. Merkez noktalardaki toplu taşıma bölgelerinde ise iftar öncesi kumanya dağıtımına başladık" ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN