Aromaterapinin kalbi bir kez daha Burhaniye’de atacak

Aromaterapinin kalbi bir kez daha Burhaniye’de atacak

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi koordinasyonunda ve Burhaniye Belediyesi ev sahipliğinde bu yıl 6’ncısı düzenlenecek olan Aromaterapi Festivali için lansman toplantısı gerçekleştirildi.

Festivalin tanıtım toplantısına; Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Gömeç Belediye Başkanı Melih Bağcı, Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, Edremit Belediye Başkan Vekili Cavit Cebeci, İvrindi Belediye Başkanı Önder Lapanta, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aytekin Durmaz, Burhaniye Belediye Başkan Yardımcısı Ayten Tuna, Burhaniye Belediye Meclis Üyeleri Aşkıbirce Uzkurt ve Erman Pazarbaşı, BAÇEM Müdürü Nazım Tanrıkulu, ilçe koordinatörleri ve daire başkanları katılım sağladı.

Bu yılki teması "4 Element: Ateş, Su, Toprak ve Hava" olarak belirlenen festivalin detayları, toplantıda Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın tarafından paylaşıldı. Başkan Akın, festivalin sadece Burhaniye’nin değil, tüm Körfez’in kültürel ve turistik değerine katkı sunduğunu vurguladı.

Toplantının ardından geleneksel hasat etkinliği gerçekleştirilerek aromatik bitkilerin bereketi paylaşıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN