Başkan Bakkalcıoğlu’na ziyaretler

Başkan Bakkalcıoğlu’na ziyaretler

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu Eskişehir’in tanınmış iş insanlarından Ilgaz İnşaat'ın sahibi İsmail Ilgaz ile BOZSAN Bozüyük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Burak Demir ve kooperatifin yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Başkan Bakkalcıoğlu’nu ilk olarak makamında ziyaret eden Eskişehir’in tanınmış iş insanlarından Ilgaz İnşaat'ın sahibi İsmail Ilgaz, Başkan Bakkalcıoğlu ile bir süre görüşerek sohbet etti. Ziyaretin sonunda Başkan Bakkalcıoğlu iş insanı Ilgaz’a nazik ziyareti nedeni ile teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Bakkalcıoğlu ardından BOZSAN Bozüyük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Burak Demir ve kooperatifin yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek ikinci ön görüşmeyi yaptı. Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu’nun da hazır bulunduğu ziyarette karşılıklı olarak fikir alışverişinde bulunuldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN