Başkan Sarıkurt’tan 23 Nisan kutlaması

Başkan Sarıkurt’tan 23 Nisan kutlaması

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 106. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Sarıkurt, mesajında cumhuriyetin değerlerine ve çocukların aydınlık geleceğine vurgu yaptı.

Başkan Sarıkurt, 23 Nisan 1920 tarihinin Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinde bir dönüm noktası olduğunu belirterek, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.’ diyerek temellerini attığı meclisimiz, bağımsızlığımızın en büyük nişanesidir. Bu anlamlı günü dünyadaki tüm çocuklara armağan eden Atatürk, onlara olan güvenini ve sevgisini en güzel şekilde göstermiştir.” dedi.

Çorlu’da Çocuklar İçin Daha Fazla Yatırım

Çorlu Belediyesi olarak çocukların eğitimi, sosyal gelişimi ve mutluluğu için çalışmaya devam edeceklerini belirten Başkan Sarıkurt, “Eğitim ve kültür alanında çocuklarımızın modern ve çağdaş bir eğitim alabilmesi adına projeler üretiyoruz. Bunun yanı sıra daha yeşil, daha güvenli ve çocukların oyun alanlarıyla dolu bir Çorlu inşa etmek en büyük önceliğimiz.” diye konuştu.

“Bayramımız Kutlu Olsun”

Mesajının sonunda tüm çocukların ve Çorlu halkının bayramını kutlayan Başkan Sarıkurt; “Başta cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor; çocuklarımızın neşeyle güldüğü bir dünya diliyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.” ibarelerine yer verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN