Belediye Başkanı Subaşı Genel Başkan Özgür Özel ile bir araya geldi

Belediye Başkanı Subaşı Genel Başkan Özgür Özel ile bir araya geldi

Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel ile bir araya geldi.





Ankara programı kapsamında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Subaşı, Genel Başkan Özel’e Bilecik ve Bilecik Belediyesi çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen ziyaret hakkında sosyal medya hesabında paylaşım yapan Başkan Subaşı, ‘’Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezimizde Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ile bir araya geldik.

Ülkemizin ve kentlerimizin geleceğine dair ortak aklı, dayanışmayı ve umudu büyüten bu buluşmada; halktan yana, sosyal adaleti önceleyen ve yerelden güç alan bir yönetim anlayışını daha da ileriye taşıma kararlılığımızı bir kez daha paylaştık.’’ İfadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN