Çim Konserleri yaza renk katacak

Çim Konserleri yaza renk katacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi Çim Konserleri, bu yıl da müziğin adresi olacak. İzmirlilerin ilgiyle takip ettiği konser serisi, 7 Temmuz-25 Ağustos tarihleri arasında İzmirlileri müziğin ritmiyle buluşturacak.

İzmir’de geleneksel hale gelen Çim Konserleri, bu yaz da sanatseverlere unutulmaz anlar yaşatacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarihi Havagazı Fabrikası’nda organize edilen konserler, 7 Temmuz’da Merve Mete & İzmir Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası konseri ile başlayacak. 14 Temmuz’da İzmir Büyükşehir Belediyesi Smyrna Ensemble, 21 Temmuz’da Enes Kunduracı, 28 Temmuz’da Evrim Özkaynak, 3 Ağustos’ta Duo Cuba & Margarita, 11 Ağustos’ta Fulya Atıl, 18 Ağustos’ta Sedat Yüce, 25 Ağustos’ta ise Dolce Band sahne alacak. Girişlerin ücretsiz olduğu konserler, saat 21.00’de başlalacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN