Çukurova’ya hizmet kesintisiz sürecek

Çukurova’ya hizmet kesintisiz sürecek

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 31 Martta seçimini kazanarak Çukurova’ya hizmete devam edeceğini söyledi. 10 yıl boyunca hiçbir siyasi ayrım yapmadan herkese eşit ve adaletli hizmet götürdüğünü vurgulayan Başkan Soner Çetin, “Tüm Çukurovalıların oyuna talibim. Her kesimden destek alacağıma inanıyorum. Çukurova’da hizmet kesintiye uğramayacak” dedi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 31 Mart seçimlerine iddialı hazırlanıyor. “Ana kucağı, baba ocağı” diye ifade ettiği CHP’den, “Haksızlığa sessiz kalmayacağım” diyerek istifa eden ve İYİ Parti’den aday olan Başkan Soner Çetin, “Çukurova’da hizmet kesintiye uğramayacak” dedi.

Görev yaptığı 10 yıl boyunca hiçbir siyasi ayrım yapmadan herkese eşit ve adaletli hizmet götürdüğünü söyleyen Başkan Soner Çetin, “Belediye başkanlığı siyaset yeri değil, hizmet makamıdır. Her zaman bu anlayışla hizmet ettim. Bize oy versin vermesin herkesin başkanı oldum. Bir mahalleye hizmet götürürken oradan ne kadar oy aldığımıza hiç bakmadım. Çünkü tüm hemşehrilerim bizim için değerlidir. Zaten ben her kesimden oy alarak belediye başkanı oldum. Sağcısı solcusu bana destek oldu ve yüzde 60’ya yakın oranla seçimi kazandık. İnanıyorum ki yine her kesimin desteğini alarak 31 Martta seçimi kazanacağız ve Çukurova’da hizmet kesintiye uğramayacak” şeklinde konuştu.

Kendisine kucak açarak hemen benimseyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve teşkilatlarına teşekkür eden Başkan Soner Çetin, “Yabancısı olduğum bir ortam değil. Yıllarca ittifak ortaklığı yaptık ve birlikte çalıştık. Adana’da her zaman uyumlu bir çalışma ortamımız oldu. Seçim sürecinde bu uyumu devam ettireceğiz ve seçimi kazanacağız. Nasıl 10 yıldır hiçbir siyasi ayrım yapmadan herkese hizmet götürdüysek seçimde de her kesimin oyuna talibim. Çukurovalı kendisine verilen hizmete sahip çıkacaktır” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN