Yangın değil cinayet! Eşini öldürüp evi ateşe verdikten sonra intihar etti

İstanbul Ümraniye'de bir evde çıkan yangında 5 yaşındaki çocuğun yaralı, annesinin ise ölü bulunmasının arkasından kadın cinayeti çıktı. Mehmet G.'nin boşanma aşamasındaki eşini öldürüp, çocuğunu yaraladıktan sonra evi ateşe verdiği ve intihar ettiği belirlendi.

Olay, Ümraniye Armağanevler Mahallesi Narlı Sokakta saat 12.00 sıralarında yaşandı. 5 katlı apartmanın 2. katında bulunan dairede henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İçerisinde Arzurahman Güney ile 5 yaşındaki oğlu Kerem Güney’in bulunduğu evden yangın nedeniyle duman çevreye yayıldı. Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

ANNE ÖLÜ, ÇOCUK YARALI HALDE BULUNDU

Yangın sonrası evin içerisinde yapılan araştırmada 5 yaşındaki Kerem ağır yaralı, anne Arzurahman Güney’in ise hayatını kaybettiği belirlendi. 5 yaşındaki çocuğa olay yerinde kalp masajı ve suni teneffüs yapıldı. Küçük Kerem ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

kere.jpg

YANGIN DEĞİL CİNAYET

Öte yandan olayın yangın değil cinayet olduğu ortaya çıktı. İddiaya göre, Mehmet Güney, boşanma aşamasındaki eşi Arzurahman Güney ile sabah saatlerinde evde tartıştı. Tartışma sırasında Mehmet Güney eşini öldürdü, çocuğunu da ağır yaraladı.

yanf-kopya-001.jpg

FSM'DEN ATLAYARAK İNTİHAR ETTİ

Evin kapılarını kilitleyip dışarı çıkan şahsın eski iş yerini arayarak “Karımla çocuğumu öldürdüm, köprüden kendimi atmaya gidiyorum” dediği öğrenildi. Daha sonra Fatih Sultan Mehmet Köprüsünden kendisini atarak intihar etti.

Ayrıca şahsın eşini öldürdükten sonra evde yangın çıkararak olaya yangın süsü vermeye çalışmış olabileceği ihtimalleri üzerinde de duruluyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN