Okan Nasuhoğlu kimdir? Neden öldü, kaç yaşındaydı? Helyum gazlı korkunç ölüm!

Okan Nasuhoğlu kimdir? Neden öldü, kaç yaşındaydı? Helyum gazlı korkunç ölüm!

Karikatürist Okan Nasuhoğlu'nun bir otel odasında ölü bulunması, sevenlerini yasa boğdu. Polislerin, başına poşet geçirilmiş halde bulduğu karikatüristin yanında helyum gazı düzeneğine rastlandı. İşte, Okan Nasuhoğlu biyografisi...

İstanbul Ataşehir Küçükbakkalköy Mahallesi Şenlik Sokak'ta yer alan bir otelde kalan karikatürist Okan Nasuhoğlu'nun hayatını kaybettiği öğrenildi. Nasuhoğlu'nun cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi incelemesinin ardından memleketi Zonguldak'a götürülerek toprağa verildi. Polis kayıtlarına 'şüpheli ölüm' olarak geçen olayla ilgili incelemelerin sürdüğü bildirildi.

OKAN NASUHOĞLU NEDEN ÖLDÜ?

İddiaya göre, Ataşehir'deki otelin görevlileri 603 numaralı odada kalan ve bir süre kendisinden haber alınamayan Okan Nasuhoğlu'nun odasını kontrol etti. Görevliler genç karikatüristin yanında bir düzenekle hareketsiz şekilde durduğunu fark etti.

199774714-668538413993880-6629826378523065653-n.jpg

OKAN NASUHOĞLU NASIL ÖLDÜ?

Ünlü karikatüristin başına poşet geçirildiği, boğaz bölümünden poşetin bantla bağlandığı belirlendi. Ayrıca bir ucu poşetin içinde bulunan bir hortumun diğer ucunun ise helyum gazı tankına bağlı olduğu tespit edildi. Okan Nasuhoğlu'nun tankı açıp helyum gazıyla intihar etmiş olabileceği değerlendiriliyor.

OKAN NASUHOĞLU'NUN HAYAT HİKAYESİ

1990 yılında Zonguldak'ta dünyaya geldi.

Çeşitli dergiler ve gazeteler için karikatürler çizdi. Okan Nasuhoğlu'nun şiir çalışmaları da bulunuyordu.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @okannasuhoglukarikaturist, Youtube'da @karikaturabi kullanıcı adıyla yer alıyordu.

22 Haziran 2021 günü İstanbul Ataşehir'de bir otel odasında ölü bulunan Okan Nasuhoğlu 31 yaşındaydı. Başarılı karikatüristin intihar ettiği düşünülüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN