İstanbul'a yeni tramvay hattı! İBB yeni hattı ve güzergahları son dakika olarak duyurdu: Trafik çilesi bitiyor

İstanbul'a yeni tramvay hattı! İBB yeni hattı ve güzergahları son dakika olarak duyurdu: Trafik çilesi bitiyor

İstanbul'da trafik sorununu ortadan kaldıracak yeni tramvay hattı duyuruldu. Son dakika paylaşımına göre, İBB yeni hattı ve güzergahları tek tek paylaştı. Trafik çilesine son verecek projenin detayları haberimizde...

BURAK ÖZTOPRAK

İstanbul'un kangren olan trafik sorununa neşter gibi çözüm geldi. Son paylaşılan projeyle, milyonları heyecanlandırdı. Yaklaşık 16 milyon vatandaşın yaşadığı şehirde, yoğun trafik sorunu çözecek güzergahlar paylaşıldı. İşte o güzergahlardan geçecek...

TRAFİK ÇİLESİ BİTİYOR

Türkiye'nin en kalabalık nüfusuna sahip İstanbul ilinde, trafik yoğunluğu zaman zaman yüzde 85'lere kadar çıkabiliyor. İstanbul'da yaşayan vatandaşların, ömrünün büyük bir kısmı trafikte geçiyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) bu kapsamda tedbirler almaya çalışsa da, 16 milyonluk nüfusa sahip Mega Kentte trafik yoğunluğu devam ediyor. Son dakika olarak duyurulan yeni tramvay hattı ve güzergahlar, İstanbulluları heyecanlandırdı.

ghf-rpiwyaaoigg.jpg

6 İLÇEYİ BİRBİRİNE BAĞLAYACAK

Trafik çilesine son vermesi adına duyurulan yeni proje, İstanbul'un gündemine oturdu. İBB Genel Sekreter Yardımcısı, Raylı Sistem ve Çevre Koruma İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Pelin Alpkökin müjdeyi duyurdu.

Anadolu yakasının ilk cadde tramvayını işaret ederek projenin görsellerini paylaştı. Yeni tramvay hattı Üsküdar, Kadıköy Rıhtım, Göztepe, Bostancı, Maltepe, Cevizli'yi birbirine bağlayacak.

ghf-mykwsaacfns.jpg

ghf-myuxuaadph2.jpg

ghf-myuxuaexetx.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (16)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
16 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN