İstanbul'da silahlı çatışma: 47 el ateş edildi

İstanbul'da silahlı çatışma: 47 el ateş edildi

Bahçelievler'de kıraathanelere girip bir kişiyi aradıklarını söyleyen silahlı grup aradıkları kişiyi bulamayınca çevreye ateş etmeye başladı. Olay yerinde bulunan polisin karşılık vermesi sonucunda silahlı çatışmaya dönen olayın ardından şüpheliler kaçtı. Silahlı çatışma sonrasında etrafta 47 boş kovan bulundu.

İstanbul Bahçelievler'de Çobançeşme Mahallesi Şimşek Sokak'a 00.00 sıralarında beyaz bir otomobille gelen bir grup iddiaya göre kıraathanelere girerek Hasan isimli bir kişiyi aradıklarını söyledi. Aradıkları kişiyi bulamayan grup daha sonra ellerine aldıkları silahlarla sokakta rastgele ateş etmeye başladı.

6785726.jpg

6785725.jpg

Şüphelilerin çevreye ateş ettiği esnada olay yerinde bulunan bir polis memuru, şüphelilere karşılık verdi. Polisle çatışan şüpheliler, geldikleri otomobille olay yerinden kaçtı.

Olayda kimsenin yaralanmadığı öğrenilirken kurşunlar sokakta bulunan bazı işyerlerine ve araçlara isabet etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

6785727.jpg

Sokağın tamamen kapatılmasının ardından olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan incelemede, sokakta 47 boş kovan bulundu. Polis ekipleri kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

6785722.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN