İstanbul'da yağış nedeniyle yoğun trafik oluştu

İstanbul'da yağış nedeniyle yoğun trafik oluştu

İstanbul'da sabah saatlerinde yağmurun da etkisiyle trafik yoğunluğu yaşanırken Boğaz ve çevresinde sis etkisini gösterdi. İşte İstanbul trafiğinde son durum...

İstanbul'da sabah saatlerinde işe gitmeye çalışan vatandaşlar tramvay, metro, otobüs ve metrobüs duraklarında yoğunluk oluştururken etkisini gösteren yağmur nedeniyle sürücülerin de yavaş ilerlediği gözlendi.

Avrupa Yakası'nda, D-100 karayolu, Bakırköy, Haliç Köprüsü, Mecidiyeköy mevkileri ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, TEM otoyolu Hasdal, Seyrantepe, Nurtepe Viyadük, Büyükdere Caddesi ve Levent TEM otoyoluna katılım yolları ile Bayrampaşa Hal Yolu Ankara istikametinde trafik yoğunluğu yaşanıyor.

Esenyurt ve Avcılar'da da ana arterlerde yoğunluk gözleniyor.

İBB TRAFİK YOĞUNLUĞU HARİTASI

KÖPRÜ VE BAĞLANTI YOLLARINDA YOĞUNLUK

15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Avrasya Tüneli’nin Edirne istikametlerinde araçlar güçlükle ilerliyor.

D-100 karayolu Edirne istikametinde Maltepe ile Avrasya Tüneli arasında, Ankara istikametinde ise Maltepe ile Kartal arasında yoğunluk gözleniyor.

TEM otoyolunda ise Edirne istikametinde Sancaktepe ile Ataşehir arasında oluşan yoğunluk nedeniyle sürücüler trafikte ilerlemekte zorlanıyor.

15 Temmuz Köprüsü'ne bağlanan noktalarda da trafik yavaş ilerliyor.

Ümraniye-TEM Bağlantı Yolu ile Kozyatağı arasında araç yoğunluğu görülüyor.

BOĞAZ'DA SİS ETKİSİNİ GÖSTERDİ

İstanbul Boğazı'nda ise yağmurla birlikte yer yer sisin etkili olması nedeniyle görüş mesafesinde azalma yaşanıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cep Trafik uygulamasına göre, kent genelinde trafik yoğunluğu yüzde 70'e kadar çıktı.

Anadolu Yakası'nda ise saat 09.16'da trafik yoğunluğu yüzde 76 olarak ölçüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN