Karaman'da silahlı kavga: 2 gözaltı

Karaman'da silahlı kavga: 2 gözaltı

Karaman'da silahlı kavga çıktı. Olay yerine gelen polis 2 kişiyi gözaltına aldı.

Karaman'da alacak meselesi nedeniyle çıktığı öğrenilen silahlı kavgada 3 kişi yaralandı. İddiaya göre dün saat 18.00 sıralarında meydana gelen olayda 33 yaşındaki Mehmet B. ve 30 yaşındaki Kemal K., 40 yaşındaki İsmail Ü.'nün iş yerine geldi. Çıkan tartışma İsmail Ü., Mehmet B. ve Kemal K.'ye pompalı tüfekle ateş etti.

1-006.jpg

Kulağına isabet eden saçmayla hafif şekilde yaralanan Mehmet B., dışarıya çıkıp otomobilden aldığı tüfekle İsmail Ü.'ye ve dükkanına ateş açtı. Bunun üzerine İsmail Ü. ve dükkanda müşteri olarak bulunan Duran E. yaralandı. Mehmet B. ve Kemal K., geldikleri araçla hızla olay yerinden uzaklaştı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine yaralı İsmail Ü. ve Duran E. çağrılan ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılıp tedavi altına alındı. Polis, olay yerinden kaçan Mehmet B. ve Kemal K.’yi kısa sürede yakalayıp gözaltına aldı, Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN