Kastamonu'da korkutan yangın: Fabrika küle döndü

Kastamonu'da korkutan yangın: Fabrika küle döndü

Kastamonu'da Organize Sanayi Bölgesinde ahşap kapı fabrikasında meydana gelen yangın, üç saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Fabrikada soğutma çalışmaları devam ediyor.

Kastamonu'nun Tosya İlçesi Organize Sanayi bölgesinde ahşap kapı fabrikasında yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın tüm fabrikayı sardı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve orman ekibi sevk edildi. Üç saat sonra kontrol altına alınan yangının sebebi belirlenemezken, elektrik kontağından kaynaklanmış olabileceği ihtimaller arasında yer alıyor.

Tosya Kaymakamı Suat Hatam itfaiye ekiplerinin yangının söndürülmesi için yoğun mesai harcadıklarını belirtti. Hatam, "Ekiplerimiz yangını söndürmeye çalışıyor. Çevre il ve ilçelerdeki itfaiye ekiplerinden destek istedik. Sayısal verileri tam bilmiyoruz. Ama söndürülmeye çalışıyoruz” dedi.

hasdbjsbfjs

'FABRİKA KÜLE DÖNDÜ'

Tosya Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nihat Küçükkasap, “Sabah saatlerinde çıktı. Sebebini bilmiyoruz. Ekiplerimiz söndürmeye çalışıyor. Fabrikada işçi yoktu. Ama fabrika tamamen yandı” diye konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN