Kayseri'de iş cinayeti! İnşaatın 8'inci katından asansör boşluğuna düşen işçi öldü

Kayseri'de iş cinayeti! İnşaatın 8'inci katından asansör boşluğuna düşen işçi öldü

İSİG, ekim ayı İş Cinayetleri Raporu'na göre ekim ayında 158 emekçi iş cinayetlerinde yaşamını yitirdi... Son iş cinayeti haberi de Kayseri'den geldi. 8 katlı inşaatın son katından asansör boşluğuna düşen kalıp işçisi Zekeriya T., hayatını kaybetti.

İşçi Sağlığı ve Güvenliği Meclisi’nin (İSİG) raporuna göre, ekim ayında 158 emekçi, 2022 yılının ilk on ayında da en az bin 521 emekçi iş kazalarında yaşamını yitirdi.

ASANSÖR BOŞLUĞUNA DÜŞTÜ

Olay, saat 15.30 sıralarında, Saraybosna Mahallesi Vezirler Sokak'taki 8 katlı inşaatta meydana geldi. Kalıp işçisi Zekeriya T., dengesini kaybedince en üst kattan asansör boşluğuna düştü.

kak.jpg

İhbarla olay yerine gelen sağlık ekipleri, Zekeriya T.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Kalıp işçisinin cansız bedeni, otopsi için Kayseri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Soruşturma sürüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN