Mersin'de iş cinayeti! Çöken beton kalıbın altında kalarak hayatını kaybetti

Mersin'de iş cinayeti! Çöken beton kalıbın altında kalarak hayatını kaybetti

İSİG, ekim ayı İş Cinayetleri Raporu'na göre ekim ayında 158 emekçi iş cinayetlerinde yaşamını yitirdi. Bir iş cinayeti haberi de Mersin'den geldi. İnşaatta söküm işlemi sırasında çöken beton kalıbın altında kalan işçi hayatını kaybetti.

İşçi Sağlığı ve Güvenliği Meclisi’nin (İSİG) raporuna göre, ekim ayında 158 emekçi, 2022 yılının ilk on ayında da en az bin 521 emekçi iş kazalarında yaşamını yitirdi. Son iş cinayeti haberi de Mersin'in Tömük Mahallesi’nden geldi. Bir inşaatın havuz kısmındaki söküm işlemi sırasında çökme yaşandı.

ÇÖKEN BETON KALIBIN ALTINDA KALDI

İşçi Orhan Esenoğlu, çöken beton kalıbın altında kaldı. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

is.jpg

Ekiplerin sıkıştığı yerden çıkardığı Esenoğlu, kaldırıldığı Erdemli Devlet Hastanesi’nde müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Çalışmanın durdurulduğu inşaatta jandarma ekiplerince inceleme yapıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN