Kaza yapan kamyonun içinden 80 göçmen çıktı

Kaza yapan kamyonun içinden 80 göçmen çıktı

İzmir'e yasa dışı yollarla Avrupa'ya gitmek isteyen göçmenlerin bulunduğu kamyon kaza yaptı. Aracın içerisindeki 80 göçmen emniyete götürüldü.

İzmir Karaburun'da kaza yapan kamyonun içerisinde 80 göçmen bulundu. Kamyon sürücüsü gözaltına alındı.

İskele Mahallesi'nde kontrolden çıkan kamyon evlerin duvarına çarparak durabildi. Kamyon kasasında insanların olduğunu fark eden mahalle sakinleri durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri kamyon içerisindekilerin Avrupa'ya gitmek isteyen göçmenler olduğunu tespit etti.

Herhangi bir yaralanmanın olmadığı kazada sürücü gözaltına alınırken, göçmenler ise işlemleri iöin emniyete götürüldü.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN