Kocaeli’de tekstil fabrikasında çalışan 94 işçi yedikleri yemek sonrası zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı

Kocaeli’de otomotiv firmalarına tekstil ürünlerinin üretildiği fabrikada, yemek yedikten sonra rahatsızlanan 94 çalışan zehirlenme şüphesiyle hastaneye sevk edildi. Yemekten alınan numuneler tahlile gönderilirken, olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldığı öğrenildi.

Başiskele Karadenizliler Mahallesi Alsancak Caddesi üzerinde otomotiv firmalarına tekstil ürünleri üreten bir fabrikada akşam vardiyasındaki çalışanlar yedikleri yemek sonrası rahatsızlandı.

AMBULANS VE SERVİS ARAÇLARIYLA HASTANEYE SEVK EDİLDİ

Durumun 112 Acil Çağrı Merkezine ihbar verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Çok sayıda çalışan gıda zehirlenmesi şüphesiyle ambulans ve fabrikanın servis araçlarıyla çevredeki hastanelere sevk edildi.

basliksiz-1.jpg

NUMUNE ALINDI

Yemekten alınan numuneler tahlile gönderilirken, olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı. Gıda zehirlenmesi şüphesiyle tedaviye alınan işçilerin büyük bir bölümünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN