Konak Tramvayı’nda iyileştirme çalışmaları başlıyor

Konak Tramvayı’nda iyileştirme çalışmaları başlıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu geceden itibaren Konak Tramvayı’nda iyileştirme çalışmalarına başlıyor. Hat üzerinde bulunan kablo kanal kapaklarında düzenleme yapılacak. Konak Tramvayı, çalışma boyunca 22.00 ile 00.20 saatleri arasında 20 dakikada bir hizmet verecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşımda konforu artırmak için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, İzmir Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı Konak Tramvayı’nda iyileştirme çalışmaları yapacak. Bu geceden itibaren, hat üzerinde bulunan ve içinde kablo tesisatının yer aldığı menhol kapakları revize edilecek. Yüzey hizasının altında kalan kapaklar yükseltilerek yenilenecek. Çalışmalar sırasında 22.00 ile 00.20 saatleri arasında 10 dakikada bir olan sefer sıklığı 20 dakikada bir olarak düzenlendi. Ekipler çalışmalarını gece sürdürecek. Çalışmaların tamamlanmasıyla 22.00 – 00.20 saatleri arasındaki sefer sıklığı normale dönecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN