Konya'da akılalmaz cinayet: Trafik kazası sanıldı, katil yenge çıktı

Konya'da akılalmaz cinayet: Trafik kazası sanıldı, katil yenge çıktı

Konya’da bisikleti ile seyir halindeyken aracın çarptığı Kamil Yanar hayatını kaybetti. Kaza sanılan olay, araştırılmaya başlanınca, Kamil Yanar'ın yengesi Menekşe Yanar'ın, kendisini döven kayınbiraderine aracıyla kasten çarparak ölümüne neden olduğu ortaya çıktı.

Konya'da 14 Aralık günü sabah saatlerinde, merkez Meram ilçesi Bahçeşehir Mahallesi Kaş Caddesi üzerinde bir kaza meydana geldiği bildirildi. Kamil Yanar (50) bisikleti ile caddede seyir halindeyken plakası ve sürücüsü tespit edilemeyen bir aracın çarpması sorucu ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Yanar bir gün sonra yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayla ilgili Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Ekipler güzergâhtaki kamera görüntülerini incelediğinde araç plakasını tespit etti. Aracın sahibi ise polisi bile şaşırttı. Aracın Kamil Yanar'ın yengesi Menekşe Yanar'a ait olduğu ortaya çıktı. Polis, aracı bir tamirhanede hasarlı bir şekilde buldu. Bunun üzerine Menekşe Yanar ve eşi Yılmaz Yanar gözaltına alındı.

'DARP OLAYI NEDENİYLE KİNLENDİ'

Sabah gazetesinin haberine göre, Menekşe Yanar'ın, eşi Yılmaz Yanar ile tartışma yaşadığı, buna dâhil olan Kamil Yanar'ın yengesini darp ettiği, Menekşe Yanar'ın şikâyeti üzerine Kamil Yanar hakkında Meram Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği'nce soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Menekşe Yanar'ın darp olayı nedeniyle Kamil Yanar'a kinlendiği olayı da bu nedenle gerçekleştirdiği ileri sürüldü. Olayla ilgili Menekşe Yanar ve eşi Yılmaz Yanar gözaltına alındı. Yılmaz Yanar ifadesinin ardından serbest bırakılırken, Menekşe Yanar adliyeye sevk edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN