Köpeği aracıyla ezip öldüren sürücü kaçtı

Köpeği aracıyla ezip öldüren sürücü kaçtı

Kilis'te, yola çıkan 3 aylık Kangal cinsi köpeğe otomobille çarpıp ölümüne neden olan sürücü kaçtı. Bu anları tesadüfen cep telefonu kamerasıyla çeken köpeğin sahibi Tümen Karabağ, "Yukarıdan gelen araç, yavaşlayarak hayvanı eziyor. Bu da kamerada kayıtlı. Hiç durmaksızın eziyor, 2 tekeri de hayvanın üzerinden geçiyor" dedi.

Kilis Organize Sanayi Bölgesi'nde, dün öğle saatlerinde, Tümen Karabağ'a ait 3 aylık Kangal köpeği yola indi. Bu sırada sürücüsünün ismi ve plakası öğrenilemeyen otomobil, köpeğin üzerinden geçti. Sürücü, kaza yerinden kaçarken, veterinere götürülen köpek kurtarılamadı. Karabağ, köpeğini ezdikten sonra yola devam eden sürücüden şikayetçi oldu. İl Emniyet Müdürlüğü Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri, kaçan sürücüyü belirleyip, yakalamak için çalışma başlattı.

'BU NASIL İNSANLIK?'

Kaza anını tesadüfen cep telefonu kamerasıyla çektiğini söyleyen Tümen Karabağ, "Yukarıdan gelen bir araç, yavaşlayarak hayvanı eziyor. Bu da kamerada kayıtlı. Hiç durmaksızın eziyor, 2 tekeri de hayvanın üzerinden geçiyor. Araç, kaçıp gidiyor. Farkında olmadığını söylemiş. Dönüp, durmadan kaçıp gidiyor. Şikayetçi oldum, polis ekipleri geldi. Gerekli işlemleri yapıyorlar. Bu nasıl insanlık, nasıl vicdansızlık?" dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN