Kafede ele ele oturan çifte çirkin uyarı: Biz burada bu tarz şeylere izin vermiyoruz

Üsküdar'da bir kişi, kız arkadaşıyla gittiği kafede el ele otururken yanına gelen yetkili tarafından “Birbirinizden uzak durun, burada bu tarz şeylere izin vermiyoruz” şeklinde uyarıldı. Yanlış bir şey yapmadıklarını söyleyen Köse, o anları cep telefonuyla kayıt altına aldı.

Üsküdar’da Çimen Kafe isimli mekanda kız arkadaşıyla birlikte oturan Seyfullah Köse isimli kişi, bir süre sonra yanına gelen bir yetkili tarafından uyarıldı. Yetkili kişi, "Biraz mesafe istiyorum, yakınlaşmayacaksınız burada çok fazla, bu tarz şeylere izin vermiyoruz" ifadelerini kullandı. Köse ise "Siz bunu kim olarak söylüyorsunuz? İnsanların birbirlerine sevgi göstermelerine mi izin vermiyorsunuz?" dedi.

Kafedeki diğer müşterilerin ısrarla rahatsız edici bir şey görmediklerini söylemelerine rağmen uyarılarına hala devam eden yetkili, müşterinin cep telefonuyla yaşananları kaydettiğini görünce "Afiyet olsun, buyrun devam edin" diyerek uzaklaştı.

'DİĞER İNSANLAR KARŞI GELİNCE ÖZÜR DİLEMEDEN GİTTİ'

Seyfullah Köse ise çektiği videoyu sosyal medya hesabından şu notla paylaştı:

"Üsküdar Çimen Kafede çalışan bu 'sorumlu bey', kız arkadaşımla el ele oturduğumuz halde yüksek sesle 'Mesafenizi koruyun bu kadar yakın duramazsınız' dedi. Kendisini videoya kaydettiğimizi görmesi ve diğer insanların da karşı gelmesi üzerine özür bile dilemeden söylenerek gitti."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (13)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
13 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN