Mezarlık yakınında erkek çocuk cesedi bulundu

Mezarlık yakınında erkek çocuk cesedi bulundu

Adıyaman'da mezarlık yakınında yerde hareketsiz yatan bir çocuğu görenler durumu yetkililere bildirdi. Yapılan kontrollerde 10 yaşlarında olduğu öğrenilen çocuğun öldüğü açıklandı.

Adıyaman'da mezarlık yakınlarında vatandaşlar tarafından erkek çocuğuna ait bir ceset bulundu.

Cesedi gören vatandaşlar durumu hemen polis ekipleri ile 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri bölgede güvenlik önlemleri alarak incelemelerde bulundu.

5725108.jpg

112 Acil Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemeler sonucu da öldüğü belirlenen 10 yaşlarındaki çocuğun üzerinden kimlik çıkmazken, cenazesi otopsi için Kahta Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Burada yapılan inceleme ve araştırma sonucunda cesedin 3 gündür kayıp olan Miraç Turan’a ait olduğu belirlendi.

Çocuğun yapılan otopsisinde ölüm nedeni belirlenemezken, cesette herhangi bir darp, kesici alet ya da kurşun izine rastlanmadığı öğrenildi. Turan'ın cenazesinin kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Malatya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Burada yapılan inceleme ve alınan örneklerin ardından Turan'ın cenazesi defnedilmek üzere ailesine teslim edildi.

Cenaze, Arıkent Mezarlığında defnedilirken kesin ölüm nedenin ortaya çıkacağı adli tıp raporunun ise 20 gün içerisinde tamamlanması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN