Muayene için gittiği hastanede doktora saldırdı: Yumruk atıp bıçakla tehdit etti

Muayene için gittiği hastanede doktora saldırdı: Yumruk atıp bıçakla tehdit etti

Hatay’ın Samandağ ilçesinde hastanede tartıştığı 66 yaşındaki doktor Necva Kamacıali’ye yumruk atıp bıçakla tehdit eden Tahsin T. tutuklandı.

Hatay'da Samandağ Devlet Hastanesi’nde 20 Ağustos’ta cildiye polikliniğine muayene olmak için giden Tahsin T. ile Dr. Necva Kamacıali arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Büyüyen tartışmada Tahsin T., doktorun yüzüne yumruk atıp, bıçakla tehdit etti. Araya giren güvenlik görevlilerinin ihbarıyla polikliniğe polis ekipleri sevk edildi.

Gözaltına alınan şüpheli, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN