Büyük paniğe neden olmuştu! Muğla'daki yangın kontrol altına alındı

Türkiye peş peşe çıkan orman yangınları ile sarsılırken yangın bugün Muğla'ya da uğradı. Milas ve Bodrum ilçelerinin sınırında bulunan Orman Genel Müdürlüğüne bağlı Güvercinlik Şefliği Boğaziçi bölgesinde saat 15:08'de orman yangını çıktı. Havadan ve karadan müdahalenin ardından yangın kontrol altına alındı.

Yurt genelinde artışa geçen sıcaklıklar yangınları da getirdi. Osmaniye, Adana ve Mersin son iki günde çıkan yangınların merkezi olurken İzmir'de Menderes ve Aliağa'da çıkan yangınlarda 390 hektar alan yok oldu.

Yangın felaketinin bugünkü durağı Muğla oldu.

7350797.jpg

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Milas ve Bodrum ilçelerinin sınırında bulunan Orman Genel Müdürlüğüne bağlı Güvercinlik Şefliği Boğaziçi bölgesinde saat 15:08'de orman yangını çıktı.

7350247.jpg

Henüz çıkış nedeni bilinmeyen yangına havadan ve karadan müdahale için çok sayıda ekip bölgeye geldi.

7350303.jpg

Muğla Valisi Orhan Tavlı, ekiplerin yangınla mücadele için yoğun çaba gösterdiğini söyledi.

7350794.jpg

Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangına anında müdahale edildiğini belirten Tavlı, "Yangın, ekiplerimizin havadan ve karadan yoğun müdahalesiyle kontrol altına alındı ve soğutma çalışmalarına başlandı." dedi.

7351483-copy.jpg

Tavlı, yangının kontrol altına alınmasında emeği geçen Tarım ve Orman Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ile AFAD'a teşekkür etti.

7351607-copy.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN