Rize'de panik! Mevlitten sonra hastanelik oldular

Rize'de panik! Mevlitten sonra hastanelik oldular

Rize’de mevlit yemeği sonrası gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırılan 104 kişiden 99’u taburcu edildi. Yetkililer, 4 kişinin tedavisinin sürdüğünü ve incelemelerin devam ettiğini bildirdi.

Rize’de bir mevlit yemeği sonrası gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelere başvuran 104 kişiden 99’u taburcu edildi.

Muradiye beldesi Orta Mahalle’de dün düzenlenen mevlitte ikram edilen yemekten sonra mide bulantısı ve kusma şikâyeti yaşayan kişiler, kentteki hastanelerde tedavi altına alınmıştı. Yetkililer, 1’i çocuk olmak üzere 4 kişinin tedavisinin halen sürdüğünü açıkladı.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili inceleme başlatarak yemekte kullanılan gıdalardan ve ürünlerin temin edildiği firmadan numune aldı. Araştırmalar devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN