Şırnak'ta eğitime 1 gün ara

Şırnak'ta eğitime 1 gün ara

Şırnak Valiliği, olumsuz hava şartları nedeniyle eğitime 1 gün ara verilmesine karar verdi. Valilik açıklamasında, "Şırnak merkez ilçe ve merkez ilçeye bağlı belde ve köylerde, yağış nedeniyle 13 Nisan 2023 Perşembe günü 1 gün eğitim- öğretime ara verilmiştir" ifadelerine yer verdi.

Şırnak'ta beklenen sağanak nedeniyle, kent merkezinde eğitime 1 gün ara verildi.

Valilik açıklamasında, "Şırnak merkez ilçe ve merkez ilçeye bağlı belde ve köylerde, yağış nedeniyle 13 Nisan 2023 Perşembe günü 1 gün eğitim- öğretime ara verilmiştir" denildi.

AFAD, SMS İLE UYARDI

AFAD da gönderdiği SMS ile beklenen şiddetli yağışlar için tedbirli olunması yönünde uyarılarda bulundu. Şırnaklılara gönderilen SMS’te, "Meteorolojiye göre bugün ve yarın Şırnak’ta kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Sel, su baskını, heyelan ve yükseklerde yoğun kara karşı tedbirli olun" denildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN