Bahçelievler'de otobüs kazası! Ölü ve yaralılar var

Bahçelievler'de İETT otobüsü, durak önünde bekleyen minibüse çarptı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Otobüsün durağa daldığı anlara ait güvenlik kamerası ortaya çıktı.

İstanbul Bahçelievler D-100 yan yolda İETT otobüsü, kontrolden çıkarak, alışveriş merkezi yakınındaki otobüs durağının önünde bir minibüse çarptı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

6301205.jpg

İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğü (İETT) resmi hesabından yapılan açıklamada, Bahçelievler'de bir özel halk otobüsünün kontrolden çıkarak durak alanına girdiği belirtildi.

"1 KİŞİ ÖLDÜ, 4 KİŞİ YARALANDI"

Açıklamada, "İlk belirlemelere göre ne yazık ki 1 vatandaşımız vefat etmiş, 4 vatandaşımız yaralanmıştır. Olayla ilgili teknik ve idari incelemeler sürmekte olup, Genel Müdürümüz de alana intikal etmektedir." ifadeleri kullanıldı.

Otobüs içi kamera görüntülerinin temini ve olay mahallinde yapılacak detaylı tespitler üzerinden kamuoyuna ayrıca bilgi verileceği aktarılan açıklamada, yaşanan kazadan derin üzüntü duyulduğu kaydedildi.

KAZA ANI SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ

Öte yandan kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, gelen otobüsün durmayarak durağa girdiği ve minibüse çarparak durduğu görülüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN